Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dem, som vågar...

En hyrestant ifrån den lilla orten Tvisten
har ett ledigt rum att hyra ut efter alkemisten
blivande hyresgäst ser i taket en stor fläck
sa: -Härrör detta ifrån hans guldkantade extraknäck?
-Oh nej inte alls det är nog spår av självaste kemisten...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-17 05:11



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-) återigen..frambringar leende..tack det behövs i vintermörkret
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt