Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en storm



Det skulle rasa stormar inatt
Skogar skulle skövlas
och tak flyga av

Alla ljus skulle slockna
och det skulle bli kallt
men ljus skulle tändas

Det skulle rasa stormar inatt
men en enkel blåst
ven bara förbi och försvann

Jag skulle få förena mej
med skräcksam förtjusning
i en vansinnig famn

som skulle suga orkanen
ur mitt hjärta

och bereda plats
åt nya födslar
där galenskapen bara är
en droppe från kantens rand




Fri vers (Fri form) av Cahaya
Läst 377 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-17 18:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
HElt underbart bra!
2012-01-17

    lory
vilken stark storm av känslonyanser..berör på ett eggande samt lite kinky sätt..eller är jag crazy..hihi

STARK O MODIG TEXT
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Cahaya
Cahaya