Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att finna och uppfinna varandra.


Det är så lätt
att vara jag

när du är med.

Det är som att du uppfinner mig
i ny skepnad, varje dag.

Och alla hon, är jag.




Fri vers av Tina-sol
Läst 455 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 19:15



Bookmark and Share


    Lesley
Välskrivet och intressant. Bra!
2012-01-21

  Bjarne Nordbö
Skönt du beskriver just den känslan.
2012-01-18

  Ex¤animo
med denna kan jag urskilja olika meningar... och intressanta projektioner... gillar...
2012-01-17

  Arne Ugglemosse
Känns igen.
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol