Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en finurlig sak som kallas upphovsrätt. Alltså kopiera/sno inte andras verk och låtsas att det är ditt . Jag vill bara upplysa er om detta!


Tröst

Jag känner mig trygg med dig, mina tårar rinner ej mer.
Låt mig få ligga nära intill,
få känna dina andetag i natten - kittla mitt öra.
Din närvaro,
lugnar min oroliga själ.
Känner konturerna av din ryggtavla genom täcket - att du finns här för mig inger trygghet
Låt mig få känna dig,
känna att du är min egen skyddande ängel...



© 2012 Celticgirl




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-17 22:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berörandevacker...
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP