Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Coelho style #1



hitta ljuset i ditt inre och allt kommer gå åt helvete




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-17 23:17



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
där satt den!;=)
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson