Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I deras lilla trånga åsiktskorridor trivs inte friheten

Nu får det räcka med allt självgodhets snack
med alla uppblåsta grodors ständigt kvackande ord
som är emot allas lika värde och olika unika egenskaper
nu får det vara nog med alla smutskastningar
all mobbning som pågår stup i kvarten
på alla som inte följer dessa typer i spåret
i deras lilla trånga illaluktande åsiktskorridor
måste man tycka tänka lika som dem
det kallas faktiskt för diktatur och vem
vill sitta instängd i deras lilla bur!?
ledare politiker för sin skrämselpropaganda
hjärntvättningen går på högvarv
de är avslöjade in på bara kroppen
som kejsaren utan kläder går de omkring
ler sina falska leenden och tror de är så bra
de älskar att kasta sten i glashus och nu
ligger enorma bitar av krossat på marken
de borde börja städa rent efter sig istället
sopa upp och sen sätta sig på en och
flyga iväg så långt bort som möjligt
så man slipper se och höra deras
röster som ekar falska över landet
deras trynen utstrålar då inte värme
tomma tunnor skrammlar mest sägs det
och de orden passar perfekt in!
att de gillar trycka ner folk
i deras fotsulor är uppenbart
nu får det vara nog, räcka!
friheten tillåter inte detta beteende
den fightar tillbaks än mer
ännu starkare ännu tuffare
aldrig den viker undan ner!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 13:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ord och inga visor
Våra politiker har ingen lösning på våra problem i landet
det är dom som är problemet
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP