Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marrakech express


Marrakech förklarar

dina frågor svarar


Världar parallella

under djellaba


Ockra sockra

våra teglas


Åt en del

hemma fel


I riadens skydd

söker Atlas djup




Fri vers av stella
Läst 465 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-18 06:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Din text ger mig orientaliska vackra bilder.
2012-01-19

    ej medlem längre
Spännande!
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE