Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ugglornas sällskap


Geomerotik

Bländad av konturerna av fuktiga gröna löv
Och sjutton sommarfällor av orsak och effekt
Och med marinblå diagnoser bär vi alla världens vikt på våra fötter
då solen skapar hål
Och får oss att springa skrattande längs alléen
Och även medan solen älskar våra former, baby,
Vet jag att vi iband glider ner till mörka platser
Och virar in oss i vårt hår,
Så långt och svart maräng
Och likt origami av papyrus viks vi för historien
för att bli vår egen filt för de gånger vi saknar skinn
och svalor på vår tyngsta grålila himmel
och blev inte du mot allt
En orsak till allians?




Fri vers av Ceylon
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ceylon
Ceylon