Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar mig mer än jag älskar dig

Tre steg ifrån
Jag går
Rätt in
Kölden håller mig hårt
Jag går
Två steg ifrån
Lätt att ångra sig
Spela musiken om och om igen
Jag vet
Jag varnade dig
Men nu
Är jag bara ett steg ifrån
Så fegt
Vi är fega
Så lätt att ta lätt på allt
Varje steg jag tog
Längre bort från dig
Närmre mig själv

Jag är framme nu
Ditt hår höll mina händer hårt
Men jag går
Jag gick
Framme nu
Tillbaka där jag började
Och det är fegt
Vi är fega
Lejon och tigrar skulle vara ett större hot

Men jag kan inte bära vår kärlek i min famn
Jag är feg
Men jag älskar mig mer än jag älskar dig




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-18 17:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skall älska dig själv främst
killen skall likväl älska dig främst

ni förenas, i Din kärlek
2012-04-02

  Militsa
Du är inte feg. Man ska inte behöva offra sig.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson