Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett stycke liv, på ett till tio.

I. Slutna ögon, knyter ihop drömmar.
Somriga minnen, allvarliga skämt.

II. Det var en gång då allt var sant, magi.
Vissa gånger kan magi vara sekunder ifrån att bli,
ingenting..

III...
IV...
V...
VI. En njutning med den rätta, ibland mer av en pärs..
Många gånger finns saknaden där, höstens kala träd känns som en bra metafor.

VII. Jobbar på, som en arbetshäst i lyxförpackning.
Även en häst saknar sina kära.

VIII. Intill någon jag saknar i en ofrivillig dröm, en dimma av ett minne
från en kort men underbar del av ett liv, mitt liv.

IX. En känsla av hopp finns dock, jag känner den i vinden, en lycklig dag på en fotbollsplan.

X..




Fri vers av Johnny D
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 22:03



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Det går att se så mycket känslor mellan raderna. Perfekt poetiskt i sin enkelhet. Rakt, exakt, perfekt. Samtidigt så mycket mer om hur längtan och saknad kan vara.. <3 Jag tycker om hur du skriver.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Johnny D
Johnny D