Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dessa ord är störande otillräckliga.


Mot, med (Du har mig)

Dina ord fastnar på insidan av
skallen
De lyckas nästan
nästan skarva loss
fastklibbat mörker

Din hållning och
dina ögon
din mage och din näsa och din mun (mot min)
Dina ögon
Dina öronsnibbar och ditt skäggstubb och din överläpp
ditt hår dina ärr dina tår
Dina steg (bredvid mina och molnen lossnar från planeten och
ut till
rymden)
Vacker

Jag ser ett parti av dig i
allt som är fint

Vi ska göra en puss
på alla platser vi hittar
Men min atlas är bara ett
minimalt fragment av oss
Vi får inte plats här

"Jag älskar älskar älskar dig"
"Jag älskar älskar älskar dig också"
(Allt blir ingenting jämfört med
vår ordmusik)

Ibland säger du
med din röst gjord av nutella, sommardoft och rött; "Du är vacker"
Men jag är
bara vacker hos
dig

Du
du, du, du, du, du, du, du
du, du, du, du
Du är nödvändig




Fri vers av Vimmel
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-18 22:19



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
*Tårar i ögonen* ...
2012-04-24

  Spagghetin
Verkligen jättevackert, det bästa jag läst av dina, låter självgott kanske men det är så beskrivande och jag önskar jag kunde beskriva min kärlek till dig på ett likabra sätt. Vi är rymden, du är stjärnorna och jag är valvet du vilar på. Jag älskar dig. Och återigen detta är nog det vackraste som skrivits, att beskriva kärlek är svårt men du gör det klockrent!
2012-01-19

  papperstrana
Färg, du är så kär och det är så fint. Du virrar inte som du brukar, även om du inte märker det själv och det, det är också så fint (även om jag förstås tycker om allt ditt virr). Dessutom lyckas du skriva om det utan att misslyckas, och det min vän, är talang.
2012-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel