Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Europaeufori


Låt mig falla

för dig

Låt dig vara

min kontinent

Låt oss prata

ur språkstammen


Inget hindrar

hjulens kretslopp






Fri vers av stella
Läst 567 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-19 18:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
med alla tungor
gåendes mot sitt mål
2012-01-26

  Catharina Edin VIP
just Europa kanske man inte förknippar så mycket med eufori just nu - desto bättre att du ändå gör det, och skänker hopp till världen!
2012-01-19

  lodjuret/seglare VIP
Ändå firar européerna hjulen väldigt olika
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE