Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samförstånd utöver det vanliga

 

Hon satt stilla på knä
vördnadsfullt väntande
på ett ord, en rörelse, en smekning

Kroppen fylld av längtan
efter en beröring
hon hoppades skulle förlösa stillheten

I ovisshet vilade hon trygg
för ett ögonblick överlämnad
till hans vilja

Hon njöt av väntan
då tiden stod stilla
hennes tankar löstes upp

En hand smeker hennes kind
lyfter mjukt hennes haka
ett par ögon ser hennes själ

hon ler




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 20:53



Bookmark and Share


  aol
såhärligt berörande vackert skaldat vännen,
2013-05-21

    ej medlem längre
Vacker beskrivning och fullständigt ordat
2012-01-20

    lory
ödmjukhet i all sin skönhet..den andas kärlek...
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP