Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har rest runt en del på sistone


östergötland

gräset glittrar





under snushimlen



och islandshästar islandshästar
överallt islandshästar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kim Kaj Persson
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-19 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson