Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag sover under dubbla täcken inatt..


..för du är så het att jag blir kall




Fri vers av ellenheiman
Läst 438 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-01-19 23:15



Bookmark and Share


  cilax VIP
ja, men aldrig tvärtom, väl?
2012-09-15

    fiskenihavet
precis så är det.
2012-07-17

  Schackpoeten VIP
Thåström hade inte kunnat skriva det bättre, gratulerar ! :-)
2012-03-27

  M.A.J.R
Mycket smidigt skrivet och bra applåd
2012-03-25

  Flickan utan namn
haha, klyftigt
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

ellenheiman
ellenheiman