Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökandet

Jag reser mig, tittar ut
Över himlen jag inte kan nå

Över mig och över dig
Ligger tystnaden stilla

I den mörka natten viskade jag
Jag frågade
Men fick inget svar

Jag har rubbat din sömn
Kan inte bli fri
Från den giftiga luft jag andas in

Låt min fråga bli till liv i din mun
Låt min längtan andas ut i din hand

Och stoppa mig
Jag är rastlös
I konstant rörelse

För jag fick känna
Din kärlek en gång

Jag ska finna det jag söker
Ren luft till mina lungor

Och om kort ska jag väcka dig upp från din sömn
Dina läppar fick min kyss




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-20 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson