Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek över alla gränser



Hon sitter vid hans grav
stenar staplade till ett röse
i mörkret sitter hon ensam
och sörjer sin fiende

Hon minns alla strider
hatet som lyste från hans ögon
hennes klor djupt i hans kött
hans svärd djupt i hennes

Deras blickars möte
över stridande trupper
respekten som växte till kärlek
ögonblicket då hon insåg att hon älskade

Hon minns den sista striden
hur hon såg ut över slagfältet
och hörde sitt förtvivlade skri
eka mellan bergen

Då hans hjärta
genomborrades av ett annat svärd
hans brustna blick sökte hennes
medan han viskade att hon var hans för evigt

Hon sitter vid hans grav
en tår faller från hennes öga
fuktar rösets blodiga stenar
En drake sörjer sin älskade

 

 

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-20 10:23



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bildrikt och snyggt framfört.
2012-01-20
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP