Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjuter dig rakt ut

Så gott du smakar i min mun

Renar dig med min tunga

Sprider min sådd i dina djupa fuktiga fåror

Snart så skjuter jag dig rakt ut




Fri vers av Lorenzolars
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-21 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lorenzolars
Lorenzolars