Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösta min vän


Flyg lilla fågel
flyg

lyft med mitt
innersta bud

hjälp mig att
föra
min bön

fram inför levande Gud

Förlåt mig mitt
misstag
att döma min vän

Och se så
det inte
händer igen

Flyg lilla fågel
hem till min vän
trösta med
budet
jag finnes här än




Fri vers av Vici
Läst 917 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-21 10:09



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och tröstande
2012-01-25

    Birgersdotter VIP
vackert och tröstande...
2012-01-23

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-01-23

  Linda CH VIP
Insiktsfull och söt!
2012-01-23

    ej medlem längre
Fint
2012-01-23

  Eva Langrath VIP
Vackert och jag hoppas innerligt att fågeln hittade rätt.
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Berörande fågel ...
2012-01-22

  aol
så fint diktat blev rörd
2012-01-22

    Amicus
Applåd och bokmärke!
2012-01-21

  Regular
förlåtelsens sprängkraft, förlåten till tempel öppnar, försoningens ämbete
Applåd
2012-01-21

  Kalle.O
Så fin, precis vad jag behövde idag!
2012-01-21

  Bibbi VIP
Berikande och mycket tänkvärd text.
2012-01-21

  marie-helene
fin text,ödmjukt erkännande över att ha tänkt eller
gjort fel..Ärligt och vackert,kram
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici