Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"LOVE"

 

Love .. what is love …?

Is it scary .. or is it beautiful …

Is it an enemy .. or your friend …

 

What dreams do you have …

Is it love for today .. and forgotten tomorrow

Is it loving today .. and loving for eternity

 

When you find it .. then catch it …

But only for the right reason …

 

 © La Magnólia

 

 




Fri vers av La Magnólia VIP
Läst 892 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2012-01-21 19:05



Bookmark and Share


  Bengt Johan Alexander Malmsten VIP
En helt UNDERBAR text, att se till att din kärlek bara ges till rätt person.

Och sedan påpekandet: Passa på!
2024-01-11

  erna frank
Så vackra och innehållsrika ord-- omskakande- fiende-vän-drömmar-evighet
fånga kärleken för rätt orsak. Oaa
2012-10-08

  Johan Bergstjärna VIP
Dikt skriven med stor visdom, bra!
2012-07-18

  bittemi VIP
Kloka, vackra ord
2012-04-16

    Birgersdotter VIP
Gillar...
2012-02-09

  Lars Hedlin
"GILLAR"
2012-01-27

    ej medlem längre
Som ett smycke är dina vackra ord.
2012-01-26

  Bodil Sandberg
La Magnolian du är klok som en bok!! mycket mycket vackert diktat!!
2012-01-24

  Eva Langrath VIP
Välskrivna kloka ord
2012-01-24

  prinscess VIP
så fint och äkta skrivet
2012-01-23

  Ninananonia VIP
så bra skrivet...
2012-01-21

    Birgersdotter VIP
vacker----love
2012-01-21

  Sofhia Wirström
underbar skildring.
2012-01-21

  Birgitta Jacobsson
Så talande!
2012-01-21

  marie-helene
Mycket vacker text...
2012-01-21

    lory
mmm
vilka strålande rader,helt ljuvligt
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

La Magnólia
La Magnólia VIP