Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inget

Jag är en omålad tavla
Som väntar på att du
Ska fylla kontraster
och skuggor
Fylla det tomma

Jag är ett pussel
Som väntar på att du
Ska lägga alla bitar
på rätt plats
Få det helt igen

Jag är en otänkt tanke
Som väntar på att du
Ska tänka liv i mig
på oss
Få mig synlig

Jag är ett brustet hjärta
Som väntar på att du
Ska säga att jag får
laga mig
Få mig hel igen




Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson