Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hjärta gick sönder, när mitt lilla barn dött i magen.


Att gå utan fötter

Det är en lång resa att gå utan fötter.
En lång flygtur utan vingar.
När du simmar mot strömmen.
I skuggan av den största drömmen.
Jag har krälat, stridit, kämpat och gett upp.
Och rest mig igen, utan fötter.
Som trädet som växer utan rötter.
En dag när solen skiner genom regnet,
ska jag minnas vem jag är och hur jag tog mig dit.
Glädja mig åter till livets vackra invit.
För det är en lång resa du stolt vinner,
när du går utan fötter. Ända hit




Fri vers av poetlinan
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-22 09:10



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Tänker och känner med dig
Fin text
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan