Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt


förlåt
är väl ordet
min tunga borde
leta efter

men är tveksam
till om det är
förlåten jag vill bli

snarare förstådd
kanske förändrad

trodde alltid förlåt
var en sån låt
ett förband
spelar i sin förakt

föraktet jag känner
är knappast något
jag varken kan
eller vill ursäkta

jag är tillfreds
med den känslan
den är befogad

förlåt skulle vara
ett alldeles för enkelt ord
att ta till

och långt ifrån ärligt

förstå mig
om du har lust

förändra mig
om du har ork

men snälla

förlåt mig

inte













Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 20:27



Bookmark and Share


  dubbelve
Fan vad jag saknar dina texter. Vet att du inte finns mer, men dina ord finns kvar och berör fortfarande.
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP