Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killing me softly, bakom en mur av betong.


Det bor tydligen en döende dandy inom mig.

Smärtorna av sorg och frustration plågar min kropp till vansinne.

Men leendet det sitter där som en smäck.

Ögonen glittrar tydligt, men bara jag vet att det är de salta tårarna som gör det.

Det bor en döende dandy i min hårt instängda kärleksfulla kropp.

Ingen får se mitt själsliga lidande.

Ingen får se att du just sårade mig dödligt.

Ingen kan ana att under den vackra fasaden bor en sorgsen kvinna som föddes utan mod.




Fri vers av Mejj
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj