Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om detta är hemma måste jag bo här då?

den malande manglande meningslösheten
och massiva murar av molande skam

den vanliga välkända värdelösheten
och viljan som vissnar där den dragit fram

vaknar av surret och tjutet i huvet
av tankar som inte ger någon ro

vill fly men inser i isande kallsvett
att jag är den kropp där tankarna bo




Bunden vers (Rim) av Karl den store
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-23 12:34



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
När det suger så suger det.

ferlinsk men skarpare och samtidigt än mer naken.
2012-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Karl den store
Karl den store