Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till solen


Längtan till solen gör mig
narig och
röd.
Hatar det vita och kalla.




Fri vers av Smålandspåg
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-01-22 10:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg