Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Frida


Glöm aldrig bort att du inte är ensam
att jag är med dig
även om jag inte är stark
så står du aldrig ensam




Fri vers av Smålandspåg
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-22 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smålandspåg