Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känsla och förnuft


Blödande hjärtan
Tröstande ord
Vänliga leenden
Tankar om mord

Känslan säger:
Vill inte förlåta
Vill inte ge dig frid
Vill låta dig plågas
Vrida om min vassa kniv

Förnuftet talar:
Leende står jag där, förlåtande
Leende ger jag dig frid
Leende låter jag mig plågas
Jag vrider om din vassa kniv

Sätta andra framför mig själv är mitt ok i livet...




Fri vers av Mejj
Läst 309 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mejj
Mejj