Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

 

Slingor av ord

likt rök som smekte

lockade

begärde mig

viskade gäckande

bedrog mina sinnen

Famlandes 

i intighet

stod jag

såg upplösningen

med tomma händer

och blödande hjärta




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-24 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP