Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är rött

Jag är rött
Sockersött i dina lungor
Allt jag är, är du
Så ensam
Så tom
Jag vecklar ut mina vingar
Jag är
Rött
Sockersött
Som strör salt i mina sår
Så ont
Så förtvivlad
Väcker tomhet i dig
Inget jag är vill jag vara
Du gör mig ensam
Så trött
Allt rött
Min känsla kommer återigen
Jag andas blod till mina lungor
Så trött
Allting rött
Ensam
Vi borde bara vara





Fri vers av S.Wilhelmsson
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-24 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Wilhelmsson
S.Wilhelmsson