Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AKRON*YMERA

A nställd får av chef från Fjället
K lart besked, sparken får han Skrället
R akt ut han då far
O ch kom igen med svar:
N ej, men jag tar pulkan i stället!!
*
Y nglingen skröt för sin Ellen
M ånen vi nått, rymdens alla ställen
E n sol har vi kvar
R isk för brand, Ellens svar...
A ldrig, vi far ju dit på kvällen!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-24 20:49



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
väl skaldat ..tyckte om
2012-01-26

  Ezmeralda VIP
Kul text, får mig att le.
2012-01-25

  Eva Langrath VIP
Så ler jag gott i kvällen åt både Skrället och Ellen
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt