Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sluta tänka på den där gången

Systrami,
hade du vart här nu hade du varit stolt över mig.

Du hade lett det där leendet jag älskade,
och kramat mig hårt.

Du hade sagt samma som de som vet,
jag vet det.

Men jag vill inte göra de,
jag tvingar mig själv att glömma den där gången.

Den där kvällen på den platsen med han,
det som hände kommer tillbaka ibland.
Men jag försöker.

Jag intalar mig att jag glömt det,
fast jag inte har det.
Men jag vill vill vill.

Jag vill glömma han och det ''vi''
hade.Gjorde.

Hade du vart här nu (fysiskt)
så hade du mördat honom bums.

Men problemet är

jag vill inte det.




Fri vers av Smurfeeeen
Läst 282 gånger
Publicerad 2012-01-24 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen