Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp växt

nyklippt agustigräs
bryggor
varma mot våra mjuka fötter
barndomen
över oss

surret från en ljusblå dagslända
vi ville ju bara
ha kul
men så blev det såhär

KTH
plöstligt
slet av mig täcket
och jag
med handen på pungen
chockad
arg och rädd

en massa kaffe
i pappersmuggar
plastlock
fick ersätta värmen
från mjuka dun
ansvarslösheten
bortblåst
sorglöshet

fan att man inte bara fick ligga kvar
och drömma!




Fri vers av Aaxel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel