Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2012-01-25)


Hitta ut

En ny människa
tar form

när du äntligen
lämnat mitt inre.

Vem är jag nu?

Jasså, var det det här
som var jag
innan du.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 13:19



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Tänkvärt
2018-03-24

  Ninananonia VIP
ja så kan det kännas...
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn