Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effektivitet

som hunden som jagar sin egen svans
samlar jag obockade punkter i abundans
jag insåg för sent att det gått inflation
i min egentligen välmenade listproduktion




Fri vers av streh
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-25 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

streh