Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig förråda dem

som bryr sig




Du får göra som du vill men


Biter ihop



Blundar hårt



Vänder bort blicken



Händer griper



Vänder tillbaks



Trycker in i famnen



Torkar tårar



Pussar pannan



Viskar tyst i mitt hår



Glöm inte



Jag finns här



Och jag älskar dig




Fri vers av sockerspöket
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-25 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart.
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

sockerspöket
sockerspöket