Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusskiftningar

det snöar så små stjärnformade droppar

att kvällshimlen glittrar vemod mot horisonten

jag vet att någonstans finns bilder av oss 

över skymningens näthinna

ljusskiftningar av älskande kroppar

händer som darrat längs hudvärmens kyssar

ansikten fotade genom planeternas bortvända glans

jag såg det nyss

hur allt smälte samman

hur ljus strålar samman med ljus

dina andetag formade i min längtan




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-15 13:02



Bookmark and Share


  träsnidaren
Poesi som berör och tar tag i mig!
2012-07-10

  alvan
Vackra poetiska formuleringar Fii!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter