Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter extas

nervsystem i fullständig harmoni
som metalliska strängar vibrerar vi i takt
du säger att du säger att du säger men bara du
lägger ner fötterna
oundvikligen dras vi åter av resonansen mot samma punkt
åter höljs vår omvärld i total harmonisk distorsion

förvriden ser jag åter ljuset och vilden i mitt inre flyter fram
alla vidder är täckta

förvridet är ljuset
detta anammas av mina ögon
och detta är
allt som finns




Fri vers av Kim Kaj Persson
Läst 266 gånger
Publicerad 2012-01-25 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson