Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst längtan

 

I tystnaden hörs ekot
av ett hjärtas slag
det ena
efter det andra
studsar i ljudrummet

Ett ensamt hjärta
slår
slår
slår
längtande eko




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-26 09:52



Bookmark and Share


    lory
stark o underbart
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP