Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är Herre över världen.
Segern är hans genom Jesus.




H.A.N - håller hela världen i sin hand

  
Gud håller hela skapelsen i sin hand.
Dock har vi frihet att utforma
vår tillvaro utifrån egna önskemål.

Endast genom att lägga
vårt liv i HANS Hand
får vi hans FRID och Fred.

God Bless You

and

Have a Peaceful Day.




Prosa av Seglaren
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 10:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren