Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag bor i Lycksele.
Läs gärna mer i
Davids psalm no. 23 (Gamla Testamentet)




Himlen finn här i LYCKSELE


HIMLEN finns här i Lycksele!
Den har fallit ner över stan.

Det känner jag tydligt,
varje gång du KRAMAR mig,
som bara en nedstigen ÄNGEL kan.

Vad kan jag
annat än
Tacka Herren
för hans gåvor?

You tell me!




Prosa av Seglaren
Läst 504 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 14:56



Bookmark and Share


  beli
Det tror jag på <3
2013-02-24

  Bibbi VIP
Gillar detta mycket.
2012-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, snön är en obeskrivlig gåva, med sina alla enskilda stjärnor den sänder ner...tyvärr oxå en börda, när det kommer för mkt..men din dikt andas positivitet..och det uppskattas av just mig/B
2012-01-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut rätt
på alla sätt!
Jag vänner i
Lappland har
hälsat på så,
jag såg påg
hur allt då
till låg!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren