Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria Jesu moder.




Sänd ett Budskap.

  
Sänd ett Budskap
Till En Kvinna
Budskap om en Man

Låt din vilja ske
Låt oss mötas
under ditt beskydd.

*Var med oss!
Låt Din Heliga Ande
genomsyra vårt förhållande

Ditt heliga namn
O, Jesus till ära!




Prosa av Seglaren
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 18:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren