Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken


snälla
släpp in mig

jag står här och fryser
knack knack
bank bank

jag glömde kläderna
där inne

av nån jävla anledning
trodde jag
att det var skönt ute

naken
men temperaturen sjönk
dök ner

och jag med den

tappade andan
när dörren slog igen
bakom mig

klämde fingrarna
och fastnade

just utanför

knack knack
bank bank
hör du inte?
bryr du dig inte?

jag ser din pupill
genom hålet

att öppna eller inte
ditt beslut

och som jag sa
det är lite ruggigt
här ute

står här och fryser
min hud är blå

och jag skakar
huttrar
och hoppas
att handtaget böjs nedåt

innan jag sjunker ihop
till en frusen pöl

knack knack
bank bank
snälla
öppna

vi skulle ju vara vänner

men jag vet fan
ingen
vän

som behandlar
sina vänner

så här














Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-28 22:01



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Tack! Ska åtgärda det... Bra när folk säger till om sånt!
2012-02-01

    MaryMo
Konstigt, precis så där känner jag mig...
gillade den här, men störde mig på boxningsringen... den bröt av lite för mycket och förbryllade mig...
2012-01-30

  dubbelve
Du är officiellt min favorit-poet!
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP