Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visioner & VVS - limerick

 

En hobbyprofet ifrån Goa
som läste om bibelns Noa
bygger också en båt
för att slippa bli våt
om det skulle bli stopp i hans toa




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-26 21:34



Bookmark and Share


    Tea Alex
:D
Påhittigt som vanligt.
2012-02-03

  Ingela Svenson VIP
Skitkul (!)
2012-01-26

    drönare
kul!
2012-01-26

  Ola Rydberg
Snyggt
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP