Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För er som inte vet vem det är så är hon en tysk metalsångerska. (Även känd genom gruppen warlock.)


Hyllning till Doro Pesch - gudinnan av metal

Doro Pesch
gudinnan av metal
utan dina sånger
utan din röst
utan din styrka
hade jag dött

Du ger mig mod
med karisma stor
min förebild i livet
att allt är möjligt

Du gav ditt löfte till Gud
att om du övervann dödens
andetag i din nacke
så skulle du ägna ditt liv
helt åt musiken

så skedde
och än idag är du
fortfarande igång

Vacker som få
grym likaså

Detta är min hyllning till
min största idol

Doro Pesch
gudinnan av metal
utan dina sånger
utan din röst
utan din styrka
hade jag dött




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-27 04:19



Bookmark and Share


    Masterlord
Jag är nog ganska ung (34 iallafall) men jag minns att jag såg henne på Sweden Rock Festival för ett par år sedan.

Det är inte svårt att se hur hon lever för musiken!
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP