Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om, håll på, håll ut!

Håll om detta här väl, som inte
går att köpas för pengar, ja
vänskapen och kärleken och
du kommer att bli jätterik:
På att må mer än gott!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-27 14:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sanna är dina ord!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt