Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passa på, tassa på...

En del säger
bara ett liv har
oss getts, inget
annat har ju än här då setts
så då är det ju lika bra att passa på
och ha lite mer än kul här innan man hädan skall gå...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-27 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt