Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag talar till Jesus,
som är på besök hos mig.
Text: Lisa Ekdahl
Bearbetning: Seglaren




Sätt dig här, Jesus. . Jag är din.

Sätt dig här, Jesus
jag är din
I vår sfär kan världen aldrig tränga in

Lägg dig ner
som så många gånger förr
Stäng fönstret mot gatan
öppna din inre dörr

Vi ska
bada i det ljus
som bara vi kan se
Två lyckliga dårar
som tror sig veta hur allt är

Vi ska bada i det ljus
som lyser för oss två

Vi ska skratta åt små ting
ingen annan skrattar åt

 


(Text & Musik: Lisa Ekdahl)




Prosa av Seglaren
Läst 481 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-27 18:04



Bookmark and Share


  Vici
Underbart!

Så fint utfört.

Applåd!
2012-01-29

  Bibbi VIP
Helt suverän.
2012-01-29

    lory
fräck försök....gillar..
2012-01-27

  Gothian X
Alltså, jag tycker nog inte att L Ekdahls texter behöver bearbetas så mycket egentligen. Jag misstänker vilken låt det är, men jag hittar inte skivan i röran, så jag kan inte analysera texten samtidigt till din text. Ett intressant grepp hursomhelst!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren