Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Björkar




När Anden faller på.

 
När Anden faller på, blir det himmelskt skönt. Jesus har ett kraftfält bara för oss. Det skänker frid och själaro.
Att anropa Gud genom Jesus är nyttigt för vår själabalans. Måste upplevas.
Tack Jesus för att du finns och att du lever hos de dina.
Tack att jag får vara del av detta stora under.

Jag prisar och lovar dig Jesus.
Jag vill alltid vara din.
Hör min bön Herre!




Prosa av Seglaren
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-27 18:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen och var välsignad!
2012-01-29

  marie-helene
Amen vilken fin text
upplever detsamma..
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Seglaren
Seglaren