Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men du kan väl försöka


"vet inte om jag kan
men jag ska göra
mitt bästa"

öh, näe förresten
varför i helvete
skulle jag göra det

det verkar väl
ytterst onödigt

tänker fan inte
anstränga mig
ett dugg

bränna typ noll kalorier
svettas typ en droppe

"men du kan väl försöka"
dina ord ekar i
mitt huvud

och jag förstår inte
förstår inte varför

har inget uppsåt
att lyckas

inga krav på mig själv
förhoppningarna
är nere på minus

och faktiskt så trivs jag
med det
precis så jag vill ha det

minns dom gånger
jag varit nära
toppen

och den förödmjukande
känslan när allting brast

då är jag hellre kvar
här nere på botten
det känns enklast

där jag slipper visioner
slipper ambitioner

har spelat det här
dataspelet i sex år nu

har ändå kvar inställningen
på amatörnivå

för att få utklassa datorn
och bli nöjd med mina resultat

det handlar inte om
att jag skulle duga
som jag e

det är inte det
jag vet
att jag knappast gör det
men det stör mig måttligt

nöjer mig med status quo
och känner mig nästan kränkt
av ditt förslag

för jag begriper inte
skälet












Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-27 20:00



Bookmark and Share


    MaryMo
Varför har jag inte läst dig förut? Sparar som skrivarvän om det är ok, för att kunna hitta tillbaka.
2012-01-30

  dubbelve
Men du kan väl försöka att vara lite mindre bra så att vi andra kan känna oss bättre, för en gång skull?
2012-01-27

  chirp
åh, finfint. ^^
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP